Freñiçh

  • Webmaster Linux Mint Forum
  • All i want is a couple days off
  • Posts: 129
[XML] Re: Wedge&PHP 7
« Reply #15,  »
Had a weird issue with SimpleXML,got a error message when I went to installed plugins,and could not approach plugins anymore.

Be able to solve this issue,by installing php7.0-xml
Code: [Select]
sudo apt-get install php7.0-xml
followed by a restart service apache
Code: [Select]
sudo service apache2 restart
and after that a reload
Code: [Select]
sudo systemctl daemon-reload
Creativity is inventing, experimenting, growing, taking risks, breaking rules, making mistakes, and having fun.
GitHub Dutch Translation Wedge (Under Construction)

Nao

  • Dadman with a boy
  • Posts: 15,997
Re: Wedge&PHP 7
« Reply #16,  »
Good to know, I suppose!
Personally never got any problems. I don't even remember that Wedge uses SimpleXML... (??)
Not there any many plugins anyway, so I don't exactly spend my time in that section..!
Re: Wedge&PHP 7
« Reply #17,  »
Quote from Nao on January 20th, 04:26 PM
wesql::get('SELECT @@sql_mode') ==> returns NOTHING in Wedge... returns an actual string in phpMyAdmin. WUT?!
wesql::query('SET session sql_mode = "TRADITIONAL"', array('security_override' => true)); ==> does nothing. Strict mode still at work.

Anyone inspired by this..? Maybe it's a server problem.
I forgot about that. Just wanted to reply, 'nope'.
It only works if calling mysqli_query directly. Obviously when you JUST got the database connection, it's unlikely that query() actually has everything it needs to do a proper request. ;)