This topic was marked solved by Nao, on November 16th, 2014, 02:43 PM
Post Time
« on August 21st, 2014, 11:29 PM »
Seems a little error in the post times.
In recent posts, this post I made about 1 hour ago, shows:
Today at 10:46 AM by BurkeKnight      Bug reports > Wedge.org broken in IE11

Time for me, is 5:27 as write this now.

Also, on posts:
Re: Wedge.org broken in IE11
« Reply #22, 7 hours ago »

I know there is the server time, but should it not show me my times on both, since I have my time set and showing on the forum?
Also, the 7 hours ago, should not be showing that, even with time zones.


EDIT:
This post shows as:
Today at 11:29 AM by BurkeKnight      Bug reports > Post Time

Post Time
« 6 hours ago »

Nao

  • Dadman with a boy
  • Posts: 16,062
Re: Post Time
« Reply #1, on August 22nd, 2014, 06:34 PM »
Looks like timezone handling is broken. .? Maybe a server problem... anyone else on your sites?

Re: Post Time
« Reply #2, on August 22nd, 2014, 06:54 PM »
Appears to just be here.
My site seems okay.... Well... As okay as it can be....LOL

Nao

  • Dadman with a boy
  • Posts: 16,062
Re: Post Time
« Reply #3, on August 25th, 2014, 08:49 PM »Last edited on August 26th, 2014, 01:13 AM
Broken locally too.

:edit: Fixed...
Re: Post Time
« Reply #4, on August 26th, 2014, 01:17 AM »
Can anyone check whether post time & edited time work for you in topic pages..? (e.g. here!)

This is only for people who aren't on my timezone, i.e. Paris / Brussels / etc. For further reference, I edited the message above at 01:13 AM on August 26 (for me), which is also server time. You can see the 'base' time for you by hovering the post time & modified time -- it'll show you a tooltip with the time for you, I think.

MultiformeIngegno

  • Posts: 1,337
Re: Post Time
« Reply #5, on August 26th, 2014, 06:33 AM »
Test

Edit: Seems ok!

Nao

  • Dadman with a boy
  • Posts: 16,062
Re: Post Time
« Reply #6, on August 27th, 2014, 01:27 AM »
Good... But I just realized I failed to commit something else, and it probably wasn't any useful, so I'm still interested in knowing whether or not it works for Americans and Asians.

Farjo

  • "a valuable asset to the community"
  • Posts: 492
Re: Post Time
« Reply #7, on November 12th, 2014, 02:55 AM »
Test from South America...

It says "4 hours ago", but when I hover it gives the correct local time for here.

Nao

  • Dadman with a boy
  • Posts: 16,062
Re: Post Time
« Reply #8, on November 13th, 2014, 01:00 AM »
So... Means there's still a bug right?

Farjo

  • "a valuable asset to the community"
  • Posts: 492
Re: Post Time
« Reply #9, on November 13th, 2014, 03:00 AM »
Looks like it's half fixed i.e. it says the right time (10:55PM) but should now say "24 hours ago" but instead says "28 hours ago".

Nao

  • Dadman with a boy
  • Posts: 16,062
Re: Post Time
« Reply #10, on November 16th, 2014, 02:16 PM »Last edited on November 16th, 2014, 02:34 PM
Okay, lemme look into that (again)... Changing my time zone to Rocky Mountains... (Because I've been breaking baaaad these days!)

:edit: All right, looks like relative times are hardcoded on the server or something...

:edit: Test...

:edit: Looks like it's working now..?
Re: Post Time
« Reply #11, on November 16th, 2014, 02:41 PM »
Should be all good!
The problem was that the datetime param should show a server-based timestamp, because it'll always show a date based on the server's time zone...

Please test whatever was fixed earlier, and might be broken by this new fix, before I make a fool of myself and commit it... ;)