This topic was marked solved by its starter, on February 4th, 2014, 05:18 PM

CerealGuy

  • Posts: 343
Like and Reposts
« on February 3rd, 2014, 10:25 PM »
If i like a "main" Post with certain reposts , theres some js bug which "likes" all reposts. But its not really liked, just displayed wrong, because if i reload the page the likes from the reposts disappear. If i like a repost it works how it should.

 likebug.png - 41.57 kB, 411x510, viewed 143 times.


Nao

  • Dadman with a boy
  • Posts: 16,061
Re: Like and Reposts
« Reply #1, on February 3rd, 2014, 11:50 PM »
By repost you mean soft-merged posts..?

I believe Lorenzo mentioned this at some point, but we were unable to reproduce.
It's easy to try and reproduce on the New Revs topic, since it's 99% soft-merged from my posts, but I can't like my own posts, so I can't test.

I used to have a bug in that place, but I believe I fixed it (to be precise, it was a problem in JavaScript code), which is why I'm still unsure what the situation is. Does this systematically happen to you..?

I'll have a quick look again before I go to bed.
Re: Like and Reposts
« Reply #2, on February 3rd, 2014, 11:59 PM »
Done... I haven't tested (obviously), but I'm pretty sure that's the reason it didn't work. I can confirm I'd already had a similar problem on soft-merged posts, but that wasn't for likes, it was for something else. Anyway, that's how I had fixed it.

File uploaded here, so you can click the Like button on the post above, and see if it reproduces below it.

MultiformeIngegno

  • Posts: 1,337
Re: Like and Reposts
« Reply #3, on February 4th, 2014, 01:03 AM »
Yep it was the same thing happened to me. At least this proofs I didn't drink too much :P

CerealGuy

  • Posts: 343
Re: Like and Reposts
« Reply #4, on February 4th, 2014, 05:18 PM »
Quote from Nao on February 3rd, 2014, 11:59 PM
Done... I haven't tested (obviously), but I'm pretty sure that's the reason it didn't work. I can confirm I'd already had a similar problem on soft-merged posts, but that wasn't for likes, it was for something else. Anyway, that's how I had fixed it.

File uploaded here, so you can click the Like button on the post above, and see if it reproduces below it.
Works perfectly :)