Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Topics - Johnny54
1
Bug reports / Looks in IE and Edge.
« on March 6th, 2017, 03:39 PM »
Wedge is unusable in Windows 10 v11.576.14393.0
In Windows 10 Edge 38.14393.0.0 Wedge looks ok but I think it's not looking as it should.

Thought I let you know just in case you havend't noticed yourself.
2
Off-topic / Merry Christmas and Happy New Year
« on December 18th, 2015, 08:57 PM »
Merry Christmas and Happy New Year.
Prettige kerstdagen en een Gelukkig Nieuwjaar!
Joyeux Noël et bonne année.
Fröhliche Weihnachten und ein gutes neues Jahr.
Buon Natale e felice anno nuovo.
¡Feliz Navidad y próspero año nuevo!
Schöni Wienachte und e guets neus Joor.
3
Archived fixes / Wedge.org broken in IE11
« on August 15th, 2014, 01:06 AM »
The last couple of days Wedge.org looks completly broken in IE11 (Windows 8.1). See attachment.
This was also before the updates on patch tuesday 12 aug 2014.
I tried with other themes in Wedge. All kind of settings in IE.
I deleted the Temporary Internet Files. I did reset IE to its default value etc.
So far no luck and I am stuck.
Anybody an idea?
4
Off-topic / Linux distributions dump MySQL.
« on March 26th, 2013, 04:28 PM »
Wasn't sure where to put this.

I just read that Slackware, Arch and  Fedora 19 dump MySQL in favor of MariaDB. OpenSuse 12.3 makes MariaDB default and MySQL an option.
There's a chance more distributions will follow.
You probably already know this.

Will this have any influence on Wedge?
5
Archived fixes / Bug in menu on hovering username.
« on February 26th, 2013, 11:15 AM »
When I hover the user name I get a menu. Clicking on "profile" doesn't take me to the profile of the user but to the first post of the topic.
I did search and found no message about this.
6
Archived fixes / Jumpy layout.
« on January 9th, 2013, 12:36 AM »
I'm seeing a strange behavior of the layout on Wedge I don't see on any other site.
Maybe I missed it but I haven't seen a topic about it yet.
Every page opens a bit bigger as it should be and then shrinks to the required size. This  happens in all themes and is independent of the size of the IE10 Window size.
It happens quit fast, but very noticeable.
Switching IE10 to compatibility mode solves the problem.

I'm using IE10 (desktop version) in Windows 8. Laptop has a nVidia 9300M GS graphics card.
Cleaning cookies, temporary IE files, updating graphics driver etc brought no improvement.