Messages - BurkeKnight
46
Archived fixes / Re: Profile Fields
« on August 25th, 2014, 02:25 AM »
Not looking for any rushing here...
Just doing my part to help, reporting what I find. :)


When do fix it, if could post here the fix for existing forum, would appreciate it. :)
47
Archived fixes / Profile Fields
« on August 23rd, 2014, 03:47 PM »
When set up a custom profile field, there are errors in log when placement is set to Standard (with title).
Quote
URL http://www.SITE.com/?action=profile;area=summary
8: Array to string conversion
File: /public_html/SITE.com/core/html/Profile.template.php
Line: 216
Quote
URL http://www.SITE.com/?action=profile;area=summary
8: Array to string conversion
File: /public_html/SITE.com/core/html/Profile.template.php
Line: 205
48
Archived fixes / Re: Post Time
« on August 22nd, 2014, 06:54 PM »
Appears to just be here.
My site seems okay.... Well... As okay as it can be....LOL
49
Archived fixes / Post Time
« on August 21st, 2014, 11:29 PM »
Seems a little error in the post times.
In recent posts, this post I made about 1 hour ago, shows:
Today at 10:46 AM by BurkeKnight      Bug reports > Wedge.org broken in IE11

Time for me, is 5:27 as write this now.

Also, on posts:
Re: Wedge.org broken in IE11
« Reply #22, 7 hours ago »

I know there is the server time, but should it not show me my times on both, since I have my time set and showing on the forum?
Also, the 7 hours ago, should not be showing that, even with time zones.


EDIT:
This post shows as:
Today at 11:29 AM by BurkeKnight      Bug reports > Post Time

Post Time
« 6 hours ago »
50
Archived fixes / Re: Wedge.org broken in IE11
« on August 21st, 2014, 10:46 PM »
It is just Microsoft trying to control the internet, saying you do it our way, and make it work for IE or else....LOL
51
Archived fixes / Re: Wedge.org broken in IE11
« on August 21st, 2014, 05:10 PM »
Confirmed to be messed up in Win7 with IE11, also.
52
Bug reports / Re: From Order... Chaos
« on July 22nd, 2014, 02:05 PM »
I had this too, but when cleared forum cache, it showed right.
53
Features: Miscellaneous / Re: Contact lists
« on July 5th, 2014, 01:36 PM »
Same here:

Code: [Select]
Notice: Undefined index: edit_contacts_desc in (Beginning removed)/wedge/core/html/Profile.template.php on line 616
54
Archived fixes / Re: Contacts in profiles not saving
« on June 21st, 2014, 03:13 PM »
Ahhhh.... Okay... Just did not know if it was one or not, as testing things on the site. :)
55
Archived fixes / Contacts in profiles not saving
« on June 19th, 2014, 07:25 PM »
When check mark and submit query on selecting a contact option, it goes from the person's profile to mine, and if go look at their profile again, it's not selected.

Looks like it's not saving it, and just redirecting back to own profile.

Using copy downloaded from github this morning.
56
Archived fixes / Notifications: Unable to save changes
« on June 19th, 2014, 07:14 PM »
http://wedge.org/pub/fixed/8623/notifications-impossible-to-change-settings/

Still an issue on latest download from github...

However, just on Topics & Posts page.
General page is fine.
58
Notifications Settings - Topics & posts - Wont Save
Just goes back to profile summary.
When go check, whatever did, is back to default.

Just downloaded and installed at 1:00 AM on 4/125/14 (Eastern Time)
Posted: April 25th, 2014, 07:47 AM

Now I just checked the General Notifications settings I had set before, and they also, did not save.
They reverted to default.
59
Archived fixes / Re: first post in thread is out of line
« on April 25th, 2014, 07:05 PM »
Looks to me, it's right where the Pages: [1]  Go Down section is. Nao must have gotten into that part before he had to leave. :)
60
The Pub / Re: Repository name poll! Yayer!!
« on January 15th, 2014, 05:48 PM »
Being a capitalization fan, I have to go with:

github.com/Wedge/Wedge